de banner van de regenboog

Gendermonologen

Jezelf zijn is makkelijk, het zijn anderen die dat moeilijk maken.

“Het is wetenschappelijk bewezen dat je in twee seconden een intuïtief goed oordeel over iemand kunt vellen. Dus als je nu naar mij kijkt, wat zie je? Wat dacht je? In welke categorie plaats je mij: jongen, meisje, non-binair? Wat is dat eigenlijk? Hoe ziet dat eruit?”

In Gendermonologen staan de persoonlijke verhalen van vijf jonge mensen centraal. Verhalen over wat het betekent om niet in het binaire gender plaatje te vallen. In zang, dans en tekst vertellen zij over je plek vinden in onze samenleving en alles wat daarbij komt kijken zoals: labels en verwachtingen, openbare toiletten en de allereerste liefde als je ‘nieuwe’ ik.

Vijf verschillende mensen die één ding gemeen hebben: ze dagen zichzelf en onze maatschappij uit. Ze zijn constant het onderwerp van discussie, omdat ze ervoor kiezen om zichzelf te zijn en hun eigen geluk op te eisen.
https://www.raymisambomaakt.com/de-gendermonologen/?fbclid=IwAR0MLaqBVZa31BBmc3o1G4UvuO7eMSbPywtrJ4JLq1mBkbGKWn5fJiMIuh4

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.