de banner van de regenboog

Samen kerst vieren 2022

Samen kerst vieren 2022

Lieve mensen, In het verleden heeft Edith meer keren met Kerst of met Paas een gezellig samen zijn georganiseerd, waarbij we samen aten en iedereen in alle soorten en maten welkom was. Recent vierden we Pasen in Oase en wat was het gezellig met al het meegebrachte eten, de muziek en het cadeauspel. Het is ons (de bestuursleden van stichting ReR Purmerend) goed bevallen en daarom gaan we met Kerst op herhaling. Samen eten en samen zijn, maar dit keer met een gezellige kerstbingo aan het eten vooraf. We zochten naar een moment om dit te doen en hebben gekozen om dit te doen tijdens de laatste ReRkitchen van het jaar, alleen we beginnen dan ietsje eerder.

Dit betekent, dat:
- we op vrijdag 30 december de gelegenheid bieden om weer heerlijk samen te komen en samen te eten van door ons allen meegebrachte etenswaren. Stichting ReR zal aanvullen met eten en drinken waar gedacht wordt dat dit nodig is. Laat in deze groep en het evenement weten of je komt en wat je meeneemt of doe dit door naar Edith te bellen: 0628734911
- om 17:00 uur gestart wordt met onze Kerstbingo. Daar worden wat kleine dingen voor gekocht, maar ook hierbij nemen we allemaal wat leuke tweedehands dingen mee en leggen die op de Bingo-tafel. Petra verzorgt de Bingo en roept de nummertje om 🙂. We spelen om een rij, een kruis of een volle kaart. Iedereen krijgt gewoon Bingokaarten, hier zijn geen kosten aan verbonden.
- om 18:00 uur gestart wordt met eten en we gaan luisteren naar sfeervolle muziek van Guido. Hij kwam al eerder eens langs met zijn gitaar en wat was dat mooi. Net als de vorige keer zetten we eten klaar op tafels langs de muur als een lopend buffet. Iedereen kan langs lopen om iets te nemen wat hij of zij lekker vindt.
Rond 20:00 uur is de avond ten einde. We zullen jullie niet direct weg jagen er is tijd om nog even de laatste woorden te wisselen. We vinden het fijn als je als je weg gaat bijvoorbeeld even je eigen stoel opruimt, zo dragen we allemaal een steentje bij.
We zetten tafels en stoelen klaar voor de hoeveelheid mensen die zich hebben opgegeven.
Als je te eten meeneemt, neem dan ongeveer mee voor 10 personen, want als iedereen veel meer meeneemt, houden we veel over.
In deze groep houden we bij wie er wat meeneemt en misschien kan ook de hoeveelheid gemeld worden, zodat we elkaar kunnen aanvullen. Natuurlijk hopen we weer op de gezelligheid van de mensen die we eerder ook al mochten ontvangen, maar nieuwe aanwas is ook altijd welkom.
Laat je alvast weten of je er bij kunt en wilt zijn? En wie je meeneemt? Met hoeveel kom je? Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.